Footprints on the sand

Footprints on the sand

Αναζήτηση σ' αυτό το ιστολόγιο

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Τροφή για συνωμοσιολόγους

     Σήμερα λέει, είναι του Αγίου Πνεύματος (κινητή εορτή) ... Ταυτόχρονα είναι και η μέρα που μπαίνουμε στο θερινό ηλιοστάσιο (ισημερία) και όλως τυχαίως χτες είχα γενέθλια ... συνωμοσιολογικά (αριθμοσοφικά) είναι 21/6/21 και γράφω στις 6 μ.μ. έτσι ενημερωτικά για τα σχετικά-άσχετα ...
     Αλλά σας σταθώ μόνο στην “εορτήν”. Γιορτάζουμε το Άγιο Πνεύμα και σκέφτομαι : τώρα, κατά πόσον Άγιο είναι το πνεύμα στην εποχή μας “είναι αλλονού παπά ευαγγέλιο” ... Γιατί τελευταία το πνεύμα, το μοιράζουν σε αποξηραμένο λουκούμι, που κανείς δεν το τρώει. Μια και το πνεύμα έχει φύγει, από εκεί που κατοικούσε (δηλαδή) στα μυαλά των ανθρώπων και είναι (τώρα πια) το kider αυγουλάκι-έκπληξη, που δίνουν δώρο στους εμβολιασμένους (βλέπε: έμβολο, εμβολή) και άρα σ’ αυτούς που έχουν πάθει ΕΜΒΟΛΗ σε όλο τους τον οργανισμό, από σώμα έως εγκέφαλο. Το βρίσκω άκρως ειρωνικό το λοιπόν, να γιορτάζουμε την απώλεια του πνεύματος !
     Τώρα στο ότι μπήκαμε στο θερινό ηλιοστάσιο ή αν εγώ είχα γενέθλια, ΜΗΝ τρελαίνεστε ... συμβαίνει κάθε χρόνο ...
     Το θέμα είναι πως θα σωθούμε από τους σωτήρες ... απ’ όπου πανταχόθεν μας βάλλουν με καταστροφικά πυρά (ρουκέτες αντινόησης) ... οι σημερινοί ειδήμονες, “ειδικοί” και νομοθέτες.
     Και για να μην ξεχνιόμαστε το άγιο πνεύμα συμβολίζεται και κάνει πάντα, την “αθώα περιστερά” ! Κανείς δεν φέρει ευθύνη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου