Footprints on the sand

Footprints on the sand

Αναζήτηση σ' αυτό το ιστολόγιο

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Επίκαιρες προεκτάσεις


   Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά οι άνθρωποι στο σύνολό τους είναι τόσο προβατοποιημένοι, που δεν βλέπουν μπροστά τους.
   Μονίμως βλέπουν το δέντρο κι όχι το δάσος. Από πάντα. Καθ' ότι η τυφλότης είναι ίδιον της μάζας. Δεν βλέπουν λοιπόν, αυτήν την διαρκή επανάληψη, που συντελείται στην ζωή τους. Αυτό το ένα και μοναδικό σενάριο (με παραλλαγές) που θέλουν οι επικυρίαρχοι, που ορίζουν την ζωή του ! Και είναι :
   Πρώτα δημιουργώ (το τεχνητό) πρόβλημα κι ύστερα σου σερβίρω την (επίσης τεχνητή) λύση" . 

   Βλέπε ένα από τα χιλιάδες παραδείγματα : 2001, Δίδυμοι Πύργοι - Αμερική. Χρόνια ολόκληρα ο εχθρός των αμερικανο-σιωνιστών ήταν η Ρωσία. Με την πτώση του Ανατολικού μπλοκ έπρεπε να εφευρεθεί ένας νέος εχθρός. Και ως δια μαγείας εγεννήθη και εβαπτίσθη : Τρομοκρατία ! (πόσο βολικό). Ναι ! αυτό το αόριστο, το οτιδήποτε.
   Καθ' ότι, όταν έχεις μια έννοια και όχι γεωγραφικό χώρο, μπορείς να παίξεις ότι μπάλα θες. Έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου τρομοκράτης πια (ή φασίστας κατ' άλλους) είναι αυτός που δεν συμβαδίζει με την "Νέα Τάξη Πραγμάτων" και με την "Κλιματική Αλλαγή" που επίσης εφηύραν. (Άλλες δύο έννοιες φλου). Πόσο βολικό ! Πόσο καλό πακέτο ! Με γιρλάντες στο περιτύλιγμα ! Όπως κι η φλου "φιλελεύθερη δημοκρατία".
   (Παρένθεση) : Τα πρόβατα είναι μηρυκαστικά ζώα. Τα λέμε έτσι γιατί αναμασούν διαρκώς την τροφή - την έτοιμη τροφή στο προκείμενο - σε βαθμό κακουργήματος. (Κλείνει η παρένθεση).
   Και τι είπαμε πριν ? Πρόβλημα - Λύση. Πάμε στο τώρα, στο σήμερα. Το ίδιο σενάριο είναι πια, σε μια ακόμη εφαρμογή. Γιατί ούτε φαντασία δεν έχουν οι επικυρίαρχοι. Έτσι, λίγο να αλλάξει το σενάριο, βρε αδελφέ ...
   Το πρόβλημα: Μια πανδημία "βασιλική", κορωνάτη ! Εντελώς και αυτή τεχνητή. Και ουρλιάζουν τα κανάλια, ξανά, να σου παρουσιάζουν το δέντρο. Αναλύσεις επί αναλύσεων, για το δέντρο (πρόβλημα). Και τι θα κάνουμε, πως θα ζήσουμε ... Αλλά το δάσος πάλι, κανείς δεν το έχει δει !
   Η λύση λοιπόν, που έρχεται και πάλι και που κανείς δεν έχει δει, δεν είναι άλλη, από την παγκόσμια δικτατορία, το τσιπάκι, την απώλεια όλων των ελευθεριών, τον πλήρη έλεγχο, τον πόλεμο και την συγκομιδή και ότι άλλο είναι στα σχέδια τους, που με τόσο κόπο, τόσα πολλά χρόνια προετοιμάζουν οι καημένοι ... Η ίδια "ταινία", σε διαρκή επανάληψη κι όμως κανείς, δεν την έχει βαρεθεί ! Τόσο καλό το περιτύλιγμα.
   Όπως λοιπόν και να το δεις, ένας ήταν, είναι και θα είναι ο εχθρός για τους σκατόψυχους : Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ !
   Και μία είναι η αντιλύση : ΒΓΕΣ ΑΠ' ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ! Με όποιο κόστος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου